New components arrived

Posti toi kauan odotetun paketin viimein! Sisältä löytyi lisää releitä, tehokas pumppu ja lisää kytkentäpiuhoja. Vaihdoin heti eilen illalla yhden releen tilalle kahden releen modulin ja asensin nyt myös nukkumatin automaattikastelun piiriin. En jaksanut lukea uuden relemoduulin speksiä, vaan kytkin sen samoin kuin edellisenkin. Olisi kannattanut lukea sillä kahden releleen moduli onkin 0-aktiivinen! Niinpä heti ohjelman käynnistytttyä molemmat pumput pumppasivat kasveille vettä puoli kaukaloa ennen kuin sain virrat pois… Noh, tekevälle sattuu, eikä ollut varmasti viimeinen kämmi. Korjasin sitten softan ja nyt toimii taas. Eipä tarvitse sitten kasveja kastella vähään aikaan, vaikka aika juoppoja molemmat kyllä ovatkin. 🙂

New components! 2 relay modules are 0-active. The pump on the top right is more powerful than the other miniature pumps I have. This should be able to pump water also over meter or so. The miniature pumps can pump only about 70 cm in height (with the pipes I have)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s