More water please!

That’s what Kodinonni yelled already two days ago. It starts to look like a two dosing per week cadence is not enough for it. Now it’s suffering.. let’s see if it’s still alive next week.

But something good has also happened! I planted some chilies and sweet peppers. I also installed Raspberry controlled flower lamp for giving more light. Extra light is provided every morning between 8 – 11. I haven’t ever planted chilies that early in the winter, but according to some experts in Facebook’s garden group – that should be the correct way to go! 🙂

Alhaalla kuvat istutuksista ja uudesta järjestelystä. Nukkumatti piti nostaa jakkaran päälle, jotta överikastelu ei toistuisi. Tein nimittäin amatöörimokan aluksi, sillä Nukkumatin veden syöttöletkun pää oli alempana kuin pumpun tulopää. Siittähän seuraa tietysti se, että alempana oleva letku imee vesikaukalon tyhjäksi, vaikka pumppu ei olekaan päällä… 🙈😆 Olen tyhjentänyt monta bensatankkia (omia :)) ja jopa yhden veneen ”ime letkua ja laita letkun pää alas” -menetelmällä, mutta eipähän tullut hydrodynamiikan peruslait mieleen letkuja kytkiessä. Mutta nyt toimii!

Julkaissut AGiotS

Hi! I'm interested in gardening and IoT (Internet Of Things) systems. We have a balcony where I do automation experiments for the plants and flowers. This means mainly irrigation, ventilation and fertilization. My fiance helps and also takes care of rationality and feasibility. I live in Oulu (Finland) with my fiancé and teenage son. Besides the balcony gardening, I also like to ski, run, read books and watch movies. I have a long background in telecommunication industry and I'm currently working at Nokia as a SoC implementation group leader.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: